Són el complement ideal per a les seves reunions d’empresa, convencions, viatges d’incentiu o programes de fidelització de clients.

Activitats d’Aventura

Tot tipus d’aventures que portin als participants a viure experiències úniques i diferents!

Adaptem la sensació de viure una aventura a tots els perfils de persones en funció de l’edat i les capacitats. Una sensació que anirà lligada intrínsecament als valors i la marca de l’empresa que organitza el seu esdeveniment. De petit format o de varis dies, ens comprometem a totes les necessitats i pressupost. Convertim en memorable i perdurable el seu acte d’empresa, convenció, incentiu o presentació de producte.

Activitats esportives i lúdiques

Programes que desenvolupin un concepte d’esbarjo i dinamisme per a tots.

Les activitats esportives i lúdiques adaptades al perfil de les persones participants en edat i capacitats. Amb tota la seguretat i sempre de la mà d’instructors i acompanyants professionals per a garantir la seguretat i la barreja d’emoció i diversió. El complement ideal per a les convencions i reunions de la seva empresa, en qualsevol destí. Pel matí, per la tarda o al vespre, sempre trobarem la proposta que estimula i motiva a les persones de la seva organització. Amb aquests programes aconseguirem una millora de l’activitat laboral, la implicació positiva, la felicitat i la fidelització del personal de la seva empresa.

Raids d'empresa

Activitat corporativa amb format de competició especialment adequada a la seva empresa i als seus objectius.

Una "challenge" o "Raid" d'empresa és una prova de semicompetitivitat en equips, amb activitats esportives i lúdiques, adaptades a les capacitats i perfils dels participants, i sempre sota la imatge corporativa i de marca de la seva empresa. Una activitat d'aquest tipus permet posar en valor el compromís de la seva firma amb el medi, amb la natura, amb els valors de l'esport... superar reptes i aportar Responsabilitat Social a l'entorn.

Es pot organitzar en exclussiva per a la seva empresa o també convidar a familiars i amics, convidar a proveïdors, prescriptors i clients; sempre amb l'objectiu de crear vincles i estimular el sentiment positiu vers la vostra marca. Si l'acompanyem d'una campanya de comunicació interna i externa aconseguirem unir tot un conjunt de valors per estimular el coneixement i estima vers la seva marca, empresa o producte.

CASOS D'ÈXIT

Empreses que ja han confiat i continuen confiant amb nosaltres des de 1991.